Borduren en opdrukken in arnhem Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Doorway deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Wil je meer weten above de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan Get hold of met mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien met vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Het personaliseren van kleding achieved borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden fulfilled moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp fulfilled naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Houd rekening satisfied de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

I am definitely delighted about my purchase! The printing was fast and of incredibly good quality, furthermore the interaction Together with the owner was pretty pleasurable. I certainly endorse this shop!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Onwijs lieve eigenaar! Super goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal click here prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Heel mooi vakwerk en prettig Get in touch with. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Zelfs voor een klein challenge heeft Damaris industrieel top kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik about een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen brand of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page